söndag 13 september 2009

Höst helg!



Veckorna rullar på. Den här helgen har det känts som att hösten är här på riktigt. När solen kommer fram är det skönt men när den försvinner ruggigt. Har börjat att förbereda bistrare tider och installerat trainern i uterummet. Cyklade en timme Usch vá tråkigt. Och varmt när man inte har ngn kylande fartvind. Svårt att få upp pulsen är det också – det är ju inga naturliga backar som behöver övervinnas. Medelpuls 117! Men hösten har ju också sina förtjänster i form av en korg med svamp utan några större svårigheter på förmiddagen. Igår var det födelsedagskalas hos Sara som fyllde 28. Grattis igen. På kvällskvisten när vi var åter på Hammarslyckan njöt jag av en Italiensk öl med inslag av kastanjer! Faktiskt mycket godare än man kan tro. Värt att testa och kul att Italienarna har annat än Birra Moretti. Söndag och dags för invägning! Om jag kort ska försöka att sammanfatta Hammarlycks Höst hälsa så här när det är 4 veckor kvar till målgång.
• Mer fysisk aktivitet. I stort sett 6 dagar i veckan med minst 60min aktivitet
• Dagligen armhävningar och situps ( oftast 30 av varje )
• Kostförändringar i form av
Ingen öl i veckorna
Ingen korv på kvällarna
Mer hårt bröd och mindre mjukt bröd
• I stort sett ej alls i behov av antiinflammatorisk medicin för knäsmärta.

Inga jättestora förändringar alltså. Det känns inte som några stora uppoffringar utan är egentligen bara smärre förändringar i beteende som inte kommer att bli svårt att fortsätta med när man upplever att skillnaden är att man kommer i kläderna bra – Tycker att det är kul att handla lite nytt och när damerna visslar efter en på gator och torg…( ok nu tog ja i )

Invägning; Vikt 84,3 Midjemått; 98 cm Som sagts tidigare - mycket sakta senaste veckorna men åt rätt håll. Tveksamt om jag kommer att klara att komma under 80 innan mitten av Oktober men bara det fortsätter åt rätt håll så får det ta den tid det tar!

Inga kommentarer: